ЦСКА ще пусне жалба срещу съдийството на Драгомир Драганов в мача срещу Локомотив (Пд).

Нещо повече - "армейците" настояха този рефер никога повече да не свири техни мачове.

Претенциите на ЦСКА са за неотсъдената дузпа за нарушение срещу Брадли де Нойер.

Тогава реферът бе привикан да изгледа ситуацията с VAR, но въпреки това не посочи бялата точка.

"Официално ще пуснем жалба срещу съдията на този мач и искам този човек повече да не свири мач на ЦСКА, заяви след равенството 1:1 изпълнителният директор на "червените" Филип Филипов. - Това днес беше просто недопустимо. Искам да поздравя нашия отбор, защото 90 минути се бориха и търсиха победата. Създадохме много положения, играхме футбол, но пак казвам, че официалната позиция на клуба е, че не искаме този съдия да свири повече мачове на ЦСКА.

Много ситуации имаше в мача, които ще се разгледат и ще се извадят. Имаше много ненужни прекъсвания на играта и имаше очевадна дузпа за нарушение срещу Брадли де Нойер, която не беше дадена. Не мога да се сетя за друга ситуация, в която съдията е извикан да преразгледа ситуацията, VAR видя дузпата, стадионът целия е видял дузпата и само главният съдия не видя дузпата", завърши изпълнителният директор на ЦСКА.

"Армейците" са категорични, че с отсъжданията си Драганов ги е ощетил, въпреки чев реферът все пак даде дузпа за ЦСКА в самия край на мача, която обаче капитанът Юрген Матай пропусна.