Стамен Белчев няма притеснения за поста си преди дербито между ЦСКА и Лудогорец.

Двубоят в Разград е в събота от 19:30 часа, като домакините имат нужда от равенство, за да подпечатат шампионската си титла.

Преди мача ЦСКА е на лагер в Русе и тъй като ръководството взе решение да се възобновят пресконференциите преди мач, Белчев застана пред медиите.

Спецът призна, че е малко вероятно Улаус Скаршем да оздравее за мача, но на линия е Фернандо Каранга. Той обясни също, че срещата ще пропуснат Джонатан Линдсет и Сейни Санянг за натрупани жълти картони, както и Юрген Матай заради травма в петата.

"Ще трябва да се справим с това, с което разполагаме. Каранга е с отбора и тренира, но много време имаше проблеми с контузии", обясни Белчев.

На въпрос дали ще запази поста си, ако класира отбора за Лига Европа, Белчев заяви, че в момента не мисли за това.

"Искам в момента да бъда полезен за клуба и отбора. Нека да свършат тези четири мача и каквото реши ръководството - ще го приема", увери спецът.

"Червените" проведоха тренировката си този следобед на спортен комплекс "Дунав" в Русе. Преди началото на заниманието футболистите и треньорите на ЦСКА поднесоха венец пред паметната плоча на 11-годишния футболист Венцеслав Георгиев от школата на "Дунав".

Момчето почина при тренировка на 30-и август миналата година, след като бе поразено от мълния.