Треньорът на ЦСКА - Стамен Белчев, нямаше как да е доволен след старта на отбора му в Европа, макар той да се оказа успешен.

Родният гранд успя да преодолее първото си препятствие, но го стори доста по-трудно от очакваното, след победа с 2:1 над малтийския Сайринс.

"Червените" трябваше да се спасяват от очертващия се резил с обрат в последните 15 минути, а в останалата част от мач играта им бе потресаваща. Естествено, че това нямаше как да радва и треньора на тима.

"Според мен имахме трудности в последните 20 метра преди вратата на противника. Бяхме ги разузнали добре, но имаше подценяване, което е недопустимо.

Постоянно говоря, че в Европа силите са изравнени. Напрежението дойде от това, че тръгнахме да се пренастройваме в хода на мача, след като видяхме, че няма да е толкова лесно.

Допуснахме много индивидуални грешки и при дузпите, и при гола. Радва ме представянето и на тримата, които се появиха от резервната скамейка, раздвижиха играта. За всеки футболист е важно да усеща подкрепата на треньора. Всички, не само Али Соу, са добри футболисти, но просто днес не им е бил ден.

Важно е да бъдем домакини, но няма да имаме публика. По-важно е да изглеждаме много по-добре от днес, само това има значение. Ще се опитаме да коригираме грешките, допуснати днес, срещу Славия за първенството", сподели той.

За подценяване призна и героят Али Соу, който след мача сподели:

"Труден мач. Подготвихме се за нещо подобно. Знаехме, че ще бъде много идзтощително. Треньорът ни подготви много добре. Знаехме, че ще е много трудно.

Важното е, че спечелихме. Уморени сме и сме доволни, че победихме. Трябва да мине време, за да погледнем по-детайлно.

Имаме много добри офанзивни футболисти. Придържаме се към решениията на треньора. Трябва да постигаме необходимите победи.

Трябваше да играем по-добре. Щяхме да подходим по-добре, ако съперникът бе по-изискващ. Но спечелихме.

Физиката е важна, но и менталната страна на нещата е важна. Не трябва да се предаваш. Трябва да опитваш и голът ще дойде.

Много съм щастлив, че Ахмедов вкара важен гол. Той ни върна в мача. И за него бе много важно да реализира. За нападателя е по-лесно, когато има още някой до него. Да взима част от вниманието.

Трябва да продължим да работим. Утре да отидем и да тренираме. Да изиграем следващия мач, защото всяка среща е важна", сподели Соу.