Станимир Стоилов очаквано бе видимо разочарован от издънката, която неговият тим направи при равенството 0:0 срещу Септември.

Треньорът на "сините" отдаде загубените две точки на пропуските и слабостите в завършващата фаза, за които само говори вече няколко месеца. Според него на този етап няма друг начин освен работа и повече агресия, с които да бъдат разрешени тези проблеми.

"Грешната стъпка се дължи на това ,че не успяхме да отбележим гол. Имахме достатъчно шансове, но слабо последно подаване и слаб последен удар.

Видно е, че в последните мачове не може да бележим повече от гол, днес и не вкарахме, което показва, че имаме проблеми в завършващата фаза.

Днес желание и агресия имаше, но ни куцат нещата в завършващата фаза. Това са стари слабости, които се виждат в последните ни мачове.

Може би трябва да преодолеем проблемите с повече агресия и хъс в наказателното поле на противника и с повече работа, няма какво друго да направим.

На този етап не може да кажем нищо повече за бъдещето развитие на Левски. Ситуацията остава такава, каквато си беше в последните месеци", сподели той.

Неговият колега Светослав Петров, който днес дебютира в мъжкия футбол като треньор, пък бе доста доволен от своите играчи, които успяха да изтръгнат резултат срещу един от водещите тимове у нас.

"Изключително съм доволен. За една седмица момчетата бързо разбраха какво искаме.

Доволен съм от влагането и раздаването, това искам да виждам. Имахме и своите шансове да вкараме, но пък и Левски имаше доста положения, точката е добръ резултат".

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО