Стойчо Младенов говори в предаването "На Ринга" в телевизия 7/8 ТV и коментира ситуацията около своето бъдеще, както и постоянните публикации в медиите, които го свързват с клуба на сърцето му - ЦСКА.

Треньорът на казахстанския Кайсар обаче към момента е обвързан с договор с отбора, с който спечели Купата на страната.

"Засега ги няма успехите, които всички ние искаме, но нещата се подобряват. Дай Боже, в най-близко време ЦСКА да се поздрави с поредната титла. Този клуб за това се бори от съществуването си и го постига много пъти - каза Младенов. - Да, един ден искам да се върна в ЦСКА. Това е клубът на сърцето ми.

Но е излишно да го коментираме в момента, защото ЦСКА си има треньор и продължава да залага на него. Когато е без треньор, тогава може да коментираме. Всичко е въпрос на преговори, аз във всеки един мой договор имам клауза и неустойка, но трябва да се влезе в разговори с Кайсар - и това, ако има желание и от двете страни.

Всеки уважаващ себе си треньор си има своята цена и стойност. Имах да получавам пари след търга за емблемата. Всичко е нормално.

Всички си получават това, което трябва, защото са работили за тези пари и разчитат на тях. Тогава не получавах заплата десет месеца. Но в името на ЦСКА търпях и стисках зъби.

Сега, след като се платиха парите по търга, се вижда, че има приемственост. Емблемата е нещо много важно.

Единият клуб и другият нямат нищо общо. ЦСКА 1948 е новосъздаден клуб, който търси своята изява. Два различни клуба са за мен.

Аз няма да бъда раздвоен, ако например се срещнат, защото в края на краищата нашият клуб е този, който е на "Армията". С плащането на емблемата се получи тази приемственост, за която всички мечтаехме и боледувахме.

Всеки път е ставало така, че колкото пъти и да вляза в ЦСКА, аз сам си тръгвам. Получавал се е разрив между мен и ръководството и аз съм напускал ЦСКА."