Стойчо Стоев заяви, че почти на 100% напуска треньорския пост на Локомотив (София). Наставникът бе разочарован от поредната загуба на своя тим, този път с 1:3 от Етър (Велико Търново), като за "болярите" това бе първа победа за сезона.

"Не показваш сърце, спортен хъс и агресия, отдавам го дори и на безхарактерност. Играем срещу отбор с малък точков актив и пак се притесняваме. Съвсем различно се получава от това, което тренираме и изискваме от играчите. Разочарован съм. Дойдох с амбицията нещо да променя и да създам приличен отбор. Не виждам как ще се получи. Ще осмисля нещата. По-скоро няма да продължа. Това петно няма как да го изтрия", категоричен бе Стоев след поражението.

Бившият треньор на "Левски" и Лудогорец сподели още, че е малко вероятно да размисли и да промени решението си.

"Шансът да размисля е нищожен. Разочарован съм, когато гледам отстрани и съм безсилен в поредица от мачове. Направихме толкова много технически и тактически грешки. Футболистите са бездушни. Няма хора, които да вдигнат останалите. Само наблюдаваме и придружаваме. Когато сме с топката, за първи път виждам толкова много грешки. Играем само на крак и назад. Не търсим празните пространства.

Болно ми е, това ми е родният клуб. Не се получи. Причините са комплексни. Неувереността на играчите ме разочарова", добави той.