Темата с евентуалното привличане на Димитър Бербатов е приключена за ЦСКА, обяви треньорът на "червените" Любослав Пенев.

На пресконференцията си преди съботното гостуване на Етър, наставникът отклони въпросите за това докъде са стигнали разговорите с рекордьора по голове за България. "Тази тема е затворена", отвърна кратко Пенев.

Но не и тази за съдиите. След като на три пъти въпроси на репортери го провокираха, треньорът на ЦСКА се върна към дербито срещу Левски (0:1) преди 2 седмици, за да припомни грешките на реферите - най-вече на четвъртия арбитър Ивайло Стоянов.

"Отборът се намира в добро състояние, в добро настроение преди мача с Етър - каза Пенев. - Имаме контузени, но разполагаме с достатъчен брой футболисти. Отиваме с голямо желание да изиграем следващия мач от първенството. Капитанът Николай Бодуров ще пътува с нас за двубоя.

Аз водя ЦСКА точно един месец. Работя много добре с всички в отбора, има диалог. Опознах футболистите много по-добре за този месец, запознах се с качествата им, а те с изискванията ми и начина, по който ще работим, с методиката."