Треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, определи равенството 1:1 в гостуването на ХИК Хелзинки като напълно реално.

Словенският специалист изтъкна, че отборът му не е играл по най-добрия начин, а с оглед показаното от двата тима получилият се резултат е заслужен и реално отразява случилото се на терена.

"Нашият отбор се сбори, искахме да играем на ниво. Разбира се, че на изкуствен терен не е същото. Точката за двата отбора е реален резултат.

Винаги когато водиш и след това допуснеш гол от статично положения не е добре, досега бяхме добри при такива положения. По начина, по който играхме, а и по начина, по който те играха, това е точният резултат. Вярвам, че имахме още две-три много добри положения през първото полувреме, но това е футболът", сподели той.

Неговият колега Тони Коскела бе на малко по-различно мнение, като в неговите очи ХИК е изпуснал две точки в този двубой.

"Лудогорец имаха своите шансове, но днес по-скоро загубихме две точки. Това е футболът. В европейските турнири винаги е трудно, а днес срещу нас имахме силен отбор. Свършихме много добре работата си, но не спечелихме три точки, а взехме една", сподели той.