Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро не подмина репортерите от България след поражението в Копенхаген с 1:2, изхвърлило отбора му от Лига Европа.

Отборът в червено отпадна след поне три груби съдийски грешки, стрували пряко голове и червен картон за българския тим в двата мача.

Ел Маестро не спести нищо от това, което очевидно искаха да кажат и играчи, и фенове.

"Имахме надежда за този мач, но истината е, че не направихме достатъчно днес, за да продължим - каза треньорът на ЦСКА. - Отборът, който всички очакваха да победи, го направи. Късмет им желая.

Първият гол е най-важен в един мач, психологически (а той бе от явна засада - б.р.).

Надявам се вие, репортерите, да говорите за съдиите и в българското първенство също толкова усърдно, не само в европейските мачове. Защото и това е интересна тема.

Видяхме странни решения и в двата мача. Но го отдавам на лош късмет, когато "Копенхаген" играе срещу "Аталанта", няма да им пука как са ни елиминирали.

През второто полувреме играхме по-силно, бяхме по-живи. Не започнахме добре и бяхме нервни. Малко съм разочарован, не направихме достатъчно в този мач специално.

Имахме голям шанс в София, беше ни отнет, това са реалностите.

Какво ни липсва в сравнение с "Копенхаген"?

Огледайте се... Това е различен свят. Можем да си говорим, че футболът е игра 11 срещу 11 на терен с топка, но клубът като цяло има успехи или се проваля, не само отборът. А това е много различен клуб от ЦСКА във всеки аспект.

Ето, например, ако нашият спонсор е спонсор на Лига Европа, както е техният... Или ако сме клуб от Западна Европа като тях... Има ли смисъл да довършвам изречението?

В неделя сме гости на "Лудогорец" и това отново е мач, който явно много хора не очакват да спечелим.

Трябва да се представим много силно, за да имаме шансове."