Капитанът на националния отбор на Англия Хари Кейн ще стане играч на Байерн Мюнхен още това лято, ако всичко се развие по план. Това заяви бившият президент на баварците и настоящ член на управата на клуба Ули Хьонес.

"Хари Кейн ни сигнализира много ясно, че е взел решение за бъдещето си", каза Хьонес пред Шпорт 1, цитиран от БТА.

"Ако той спази думата си, ние ще го привлечем. Тотнъм ще трябва да се предаде и ние да получим конкретна цена от Даниел Леви", добави Хьонес.

Кейн, който е голмайстор номер 1 в историята както на националния отбор на Англия, така и на Тотнъм, има само още една година от договора си с "шпорите". През последното десетилетие с головете си той почти собственоръчно носи Тотнъм на гърба си, но въпреки това "шпорите" нямат спечелен трофей.

Хьонес уточни, че неговият добър приятел и колега Карл-Хайнц Румениге е в постоянен контакт с английския нападател и той би могъл да даде повече подробности за позицията на Кейн.

Кейн искаше да напусне Тотнъм още през лятото на миналата година, но тогава бе убеден от президента на клуба Даниел Леви да остане в Северен Лондон за още поне една година.

ИЗБРАНО
ИЗБРАНО