Доста слабото представяне на България в последната седмица направи така, че дори и футболното джудже Гибралтар проявява доза оптимизъм преди срещата с нашите.

Мачът е тази вечер от 21:45 часа българско време, като ще може да го наблюдавате по БНТ 1.

В Гибралтар отлично си дават сметка за своето ниво и нямат огромни очаквания към отбора си, съставен от полупрофесионални играчи с най-различни професии.

Но дори и при тези обстоятелства, уругвайският селекционер на гибралтарците - Хулио Сезар Рибас, не отписва шансовете на своите момчета. Според него, ако Гибралтар изиграе един от силните си мачове, то всичко като краен изход от мача е възможно тази вечер.

"Най-важното утре е да продължим да подобряваме собствената си игра - крачка по крачка, стъпка по стъпка, но в правилната посока.

Ако успеем да го направим и срещу България, и сме малко по-добри от предишния мач, всичко е възможно" сподели той пред БНТ.

Все пак дори и след много слабата ни игра в първите два мача от Лигата на нациите, България е сериозен фаворит на букмейкърите в мача с коефициент от 1.20, докато ставката за Гибралтар е 15.