Журналистът от най-авторитетното испанско издание "Marca"- Рамон Алварес, е убеден, че Килиан Мбапе ще бъде ново попълнение на Реал (Мадрид) от следващата седмица.

Именно сагата с френската суперзвезда е тема №1 във футбола в последните седмици, а въпросът не е дали той ще напусне ПСЖ, а по-скоро как и по какъв начин.

Ясно е, че френският национал гледа към изхода от Париж, но ПСЖ от своя страна гледа собствения си интерес и иска да го продаде за огромна сума, каквато всъщност приляга на играч от подобна класа.

Говори се за сума от порядъка на 200 милиона, а заради умопомрачителната стойност на сделката, самият Мбапе се надяваше да изиграе този сезон в ПСЖ, а следващото лято да си в посока Реал като свободен агент.

Мбапе обаче вече е отказал три предложения за нов договор, а от клуба ще опитат да го продадат в следващата седмица, дори и на по-ниска цена от желаната.

Така според медиите в Испания, до сделка може да се стигне още в следващите дни, макар самият Мбапе, който в момента се намира в родината на баща си Камерун, да не пожела да коментира нищо около бъдещето си.