Трансферната сага около Килиан Мбапе продължава да е най-горещата тема във футбола.

Репортери са по петите на френския национал, който обикаля света като част от лятната си ваканция. След като бе засечен на звездно парти на яхта в САЩ, голаджията хвана самолета и се отдаде на любопитен воаяж в Камерун при свои роднини.

Дори и там обаче той не успя да избяга от журналистите, които го причакаха с въпроси за бъдещето. 23-годишният футболист се спря за отговор, но без конкретика.

"Къде ще играя следващия сезон? В момента съм в Камерун и това е единственото важно нещо. Искам да се насладя на почиката си и на престоя ми тук. Това е всичко, което ме интересува в момента", бе отговорът на Мбапе.

Както е известно, французинът разбуни духовете в последните седмици, след като отказа да подпише нов договор с ПСЖ. Шефовете пък му отговориха, че в такъв случай ще го продадат още през този трансферен прозорец.

Играчът получи ултиматум да размисли до няколко дни и да даде окончателен отговор какво смята да прави, а очакванията са да се стигне до рекорден за футбола трансфер в Реал Мадрид.