Футболистът на Рома Николо Дзаниоло е имал безсънна нощ, след като е бил проследен до дома си от гневни тифози след загубата от Наполи, съобщава вестник "Гадзета дело Спорт", цитиран от БТА.  Бесните ултраси дори са му отправили смъртни заплахи, като се е наложила и намеса на полиция.

Това е станало в нощта на неделя срещу понеделник, като петнадесетина фенове на Рома са се озовали през къщата на Дзаниоло и са го заплашили в лицето, като са поискали от италианския национал веднага да се махне от отбора. Агресорите са били въоръжени.

Дзаниоло е трябвало да потърси помощ от полицията. След няколко минути униформени служители са пристигнали пред дома на ужасения футболист, за да гарантират сигурността на семейството му.

Посланието на тифозите е било твърде ясно - ако Дзаниоло остане в Рим до края на месец юни, когато изтича договорът му, тези месеци ще бъдат много трудни за халфа, който вече не е желан от публиката на "вълците".

Причината е, че италианският национал декларира желанието си да напусне тима, а към него има интерес от страна на Милан и английския Борнемут.