Собственикът на Славия Венцеслав Стефанов се ядоса от поведението на феновете на Левски и се зарече, че следващото столично дерби на "Александър Шаламанов" ще е с билето по 50 лева.

Стефанов попита защо органите на реда не са си свършили работата по време на мача, когато някои от привържениците на Левски хвърляха камъни по лекарския екип на "белите" и футболиста Тони Тасев.

"Къде са полицията, органите на реда? Нали са много коректни, следващия път билетите ще бъдат 50 лева. Да знаят, такава ще е цената. След като имат такова отношение, ще е така. Пак има счупени седалки и банери. Не можем да говорим за спорт, а само за вандалщина и нищо друго.

Искам да попитате Льони Тренчев синът му, съдията Станимир Тренчев, на кого е кръстен! Нека да знае шефът на съдиите и всички останали: не ВАР, а не трябва да му дават и с косачката да излиза на терена. Хем е некадърен, хем е зависим", заяви босът на "белите" пред "Тема Спорт".

Вчера БФС обяви решението на дисциплинарната комисия за ексцесиите, като Левски беше глобен с обща сума от 2300 лева за хвърлени предмети, нецензурни реплики и използване на пиротехника.