17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, мина им "мача на годината" успешно този път, да продължават покупко-продажбата за златната среда, където им е мястото...

Ти да не си обратен бе?Нещо ти се е разхлопало мандалото..

На този палячо, ако му давате думата, за да става шоу и майтап съм съгласен!

Искам да напиша за хората , които не са виждали по стадионите . Края на 70те и да след това в Русе като играе Дунав и мача е по горещ си имаше полиция по пистата ( доста близо един до друг ) и не малко полицаи бяха с кучета готови да те изядат . Та ако и сега е така няма да има такива юнаци .

По 100 ги направи ама пак ги бийте да им е двойно по хубаво хахах

50 лв лева ли? Сините идиоти въобще НЕ трябва да бъдат допускани до масови спортни мероприятия! Това са полуграмотни изроди, които нямат място сред нормалните хора.

Само макя ти ни допуска,обича Генгбенга...

Да. Направи ги 50 лв и освен чакъл сложи и арматура, стъклени бутилки и т. н. Защо в сектора, за който взимаш по 30лв. на човек, от феновете на отбора, който мразиш и знаеш, че провокираш умишлено, има камъни.

Звънни на Божков и му кажи да си върже кучетата, че тия не осъзнават , че утре соросоидния комунист Юнайтед груп като купи отбора няма кой да им дава пари

Този път Венци Стефанов е абсолютно прав за кухорогата публика , а и за обора на народа ! Само да спомена факта ,че Филип Кръстев ако не беше Славия сега най много да е шофьор на такси ! А за нищо непредизвиканата агресия срещу Тони Тасев дори не получи какъвто и да е картон само дето не отнесе главата на белия футболист! Представяте ли си след въпросния мач говедарос да имаха трима тежко контузени футболисти сигурно четиридесет годишното приятелство щеше да бъде вече спомен !

По груб отбор от ЦЕЦКА Ловеч има ли свинке?Освен да грухтите и смърдите(направихте цялата Борисова градина на кочина) друго можете ли?

глупак си бе олигифрен

И по 500 да ги направи все тая. Вчера нали се жалва, че били влизали гратис...

Свиньо дебела.Победихте няколко пъти и голямо самочувствие.Спокойно скоро ще влезнеш в серия от няколко години без равен даже.Няма ли кой да го разследва този за уговорени мачове?

Бат Венци винаги ви го навирал дебел и в точните моменти. Слравия е най-старият български футболен отбор!

Слабия е най-стария клуб, който продава мачове. А батето бензинджия е тумор за българския футбол

Слравия може ,толкова стар ,че не сме чували за такъв.

Няма значение кой кого е победил, ако се хвърлят камъни и се чупят седалки. Губещ е българският футбол. Англия изкорени хулиганските прояви със здрава ръка, но имаше министър-председател ангажиран с темата и безкомпромисна полиция. У нас кога?

Скоро няма да има отбор Лефффски..вие сте до нова година .от там нататък ще сте само история..

Бат Венци, следващия път билетите за кухорогите трябва да бъдат 100лв! 50лв вече нищо не са!

билето по 50 лева е две кила сирене !

Кармъзъ думус кои се е заял с публиката на сините си е заминал ,а тебе ще те разнасят като свинско шкембе по овчия стадион

Скоро време сините дрогирани дрипльовци ще се оглеждат като се движат по улиците. Тази фашизирана дрогирана пасмина трябва да вземе да се поинтересува какво се случи с десен сектор в Украйна. Нерадостно е бъдещето на сините дроги.

Долнопробен комуноиден дебил-ти виждал ли какво предстваляват ултрасите на червените свине?Точно като теб са педал долен!