Изключително грозни сцени се разиграха на стадион "Българска армия" след поредния разочароващ резултат на ЦСКА само в рамките на няколко дни.

След тоталния крах за Суперкупата и разгрома с 0:4 от Лудогорец, "червените" не успяха да победят скромния латвийски Лиепая в евротурнирите.

Слабата продукция на играчите вбеси феновете още на терена, като след последния съдийски сигнал те освиркаха отбора.

Един от тарторите на "червената" агитка дори нахлу на терена в опит да иска обяснение от футболистите. В цялата ситуация аплодисменти получи само треньорът Любослав Пенев. Името му дори бе скандирано след мача.

Това обаче не бе всичко, а драмата продължи около стадиона в минутите след края на мача. Фенският гняв отнесе директорът на клуба Стойчо Стоилов.

По информация на "Топспорт", първо той е бил обиждан, целен с предмети и плют от фенове в сектор "А" на стадиона, докато е бил в ложите.

По-грозните сцени дойдоха след това пред главния вход на стадиона, където фенове причакаха играчи и ръководители, а Стоилов вероятно е бил ударен.

На публикувано от "Dsport.bg" видео се вижда, как полицаи влачат Стоилов и го вкарват във входа на стадиона, за да го спасят от фенския гняв.

Истински ужас са преживели тъмнокожите играчи на тима, които са били посрещнати с маймунски звуци и приканвания да си свалят фланелките, пише Топспорт.

Обстановката е била успокоена от намесата на полицията и появилият се Любослав Пенев, който проведе около 10-минутен разговор с част от най-разгневените фенове. Треньорът бе изпратен с аплодисменти и скандирания на името му.