https://sja.sportradar.com/w/DirBG/17796882/013100

Верея отново беше в ролята на тренировъчен партньор на отбор от Първа лига, този път за Ботев (Враца), който го победи с 6:1 в Стара Загора .

Футболистите на Сашо Ангелов решиха всичко в мача още до 35-ата минута, когато бяха вкарали четири гола.

Двата отбора знаеха и преди това позициите си в класирането, като врачани са 2-и в група А на втората половина, а Верея е последна и чакат своите съперници в баражите.

Още в 7-ата минута Будинов откри резултата, завършвайки комбинация на Домовчийски и Петър Атанасов. Домовчийски удвои в 20-ата минута, след като засече подаване на Едгар Тур и прати топката във вратата с техничен удар с пета.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/17796882/113100

В рамките на 2 минути между 32-ата и 34-ата минути врачани оформиха резултата на 4:0, като първо Милан Вушурович наказа бившия си отбор след подаване на

Будинов, а след това самият Будинов заби второто си попадение след нова асистенция на Едгар Тур. До края на първата част вратарят Кристиян Кацарев направи още едно спасяване, за да не позволи пето попадение.

Началото на второто полувреме предложи две-три епизодични атаки на Верея, като Денислав Станчев отправи първия удар към Коантар. Малко по-късно отново

Станчев изскочи на добра позиция, а френският вратар на гостите трябваше да ляга, за да запази вратата си с тяло.

Антон Огнянов заби петото попадение, вкарвайки след пас на Вушурович, извел го сам срещу вратаря. Симеон Мечев вкара шестия гол във вратата на старозагорци, изпращайки топката до гредата с удар извън наказателното поле.

В 88-ата минута откъсналият се сам срещу вратаря Божидар Христов беше повален от вратаря на гостите и осигури дузпа за Верея. Станислав Маламов я вкара, което е неговото второ попадение през сезона. Верея пък вкара гол за първи път от близо два месеца, като последно наниза три попадения във вратата на Левски.

https://sja.sportradar.com/w/DirBG/17796882-33561-54403/083100