Пол Погба, който пропусна световното първенство заради контузия, няма да може да гледа на живо финала между Франция и Аржентина утре. Полузащитникът не спира да изразява подкрепата си към останалите френски футболисти по време на турнира и дори е имал желание да лети до Доха, за да ги подкрепя от трибуните в неделния голям мач.

По информация на вестник "Екип" обаче това няма да се случи, защото от клубният му отбор Ювентус не са съгласни на подобно действие.

Мотивът на италианците е, че не искат звездата да се качи на толкова дълъг полет, при това двупосочен, защото все още се възстановява от операция на коляното.

"Заедно! С вас съм! Изпращам ви цялата си сила, това е моят отбор, вие сте моите хора", каза ексцентричният полузащитник в последното си обръщение в социалните мрежи.

Люка Ернандес, който се контузи още в първия мач на Франция, също няма да присъства на "Лусаил" утре. Той също оперира коляното си, а от клубния му отбор Байерн (Мюнхен) са отказали да го пуснат до Доха за големия мач, в който искаше да подкрепи съотборниците си, сред които е и брат му Тео.