Мижавият интерес към финала за Купата на България между Лудогорец и ЦСКА 1948 принуди организаторите от Профилигата да вземат нетрадиционни мерки. Двубоят е на 24 май (сряда) на Националния стадион "Васил Левски" от 19 часа.

Очакванията са на 42-хилядното съоръжение да има едва няколкостотин фенове и поради тази причина ще бъдат отворени само 4 входа, обявиха организаторите.

"В деня на мача ще бъдат отворени билетните каси на стадион "Васил Левски", които се намират на ул. ген. Йосиф Гурко. Вратите на Национален стадион "Васил Левски" ще бъдат отворени за привърженици в 17:30 часа на 24 май (сряда). За привържениците на ФК ЦСКА 1948 София ще бъдат отворени вход 25 (за притежатели на билети за Сектор А) и вход 24 (за притежатели на билети за Сектор Г). За привържениците на ПФК Лудогорец Разград ще бъдат отворени вход 2 (за притежатели на билети за Сектор А) и вход 4 (за притежатели на билети за Сектор Б)", информират от Профилигата.

Проверка на Dir.bg в онлайн системата за продажба на билети пък потвърди опасенията, че това ще е финал, който чупи антирекорди по интерес.

Малко повече от 24 часа преди двубоя има изтъргувани едва 289 билета.

Символичен домакин на мача е ЦСКА 1948.