Наставникът на Левски Живко Миланов остана доволен от представянето на "сините" при загубата с 1:2 от Славия на старта на футболния ни шампионат.

Бившият защитник на тима отчете факта, че в мача играха само млади футболисти, но ги похвали за желанието им за игра.

"Не ни достигна да отбележим гол. Цяла седмица говорихме и знаех как ще играе Славия. Играят плътно в половината си и чакат на контраатака. Точно по този начин загубихме след загуба на концентрация в някои моменти.

Аз лично съм доволен от момчетата, дадоха максимума и съм сигурен, че в предстоящите срещи ще изглеждат по още по-добър начин. Това са млади момчета и е нормално да има спадове по време на мач. Мисля, че почти през цялата среща владеехме мача. Трябва ни повече опит. Искаше ми се да тръгнем с една победа за самочувствие, защото това е важно при тези млади момчета.

Контузията на Ради Цонев също даде отражение. Той ни дава много агресия и спокойствия. Мисля, че се наруши балансът. Има проблем в прасеца, но утре ще премине прегледи. Търсим футболисти на няколко позиции. Надявам се да има развитие в следващите седмици. Мисля, че през следващата седмица ще има развитие около Иван Горанов", заяви Миланов.