Франческо Тоти години наред твореше чудеса на терена с екипа на любимия си тим Рома, а сега продължава да го прави, макар и по различен начин.

Легендата се оказа в основата на чудо - 19-годишна фенка на "вълците" излезе от кома, а това се случи... след като чу съобщение от Принца на Рим.

Иления Матили прекара последните девет месеца в кома, след като през декември миналата година претърпява ужасяваща автомобилна катастрофа. Приятелката ѝ, която кара колата, загива на място след удар в дърво край пътя, а Иления е откарана моменталн ов болница, където е поставена в изкуствена кома заради наранявания на главата.

Матили е огромна фенка на Рома, макар че е играла женски футбол за Лацио. Родителите ѝ редовно пускат химна на "вълците" край болничното ѝ легло, но в крайна сметка тя излиза от комата след... съобщение от своя идол Франческо Тоти 

"Иления, не се предавай. Ние всички сме с теб, ще се справиш", окуражил я Ил Капитано.

"Фантастичният ти глас, както и чувството, с което говориш, а и любовта на Иления към Рома, помогнаха да се събуди и отново да бъде усмихната, а очите ѝ - пълни с живот и радост. Нямаме търпение да те видим, скъпи Франческо, Иления те очаква!", гласи благодарственото съобщение на семейството към легендарната десетка.