Три от четирите деца на Хари Кейн са участвали в катастрофа, в часовете преди мача от Шампионска лига между Арсенал и Байерн (Мюнхен) във вторник вечер.

Инцидентът се е случил в покрайнините на Мюнхен, като седемгодишната Айви, петгодишната Вивиан и тригодишният Луис са откарани в болница след инцидента, но без сериозни наранявания.

Полицията в Бавария съобщи, че лек автомобил се е ударил в кръстовище с бус, превозващ три от децата на Хари Кейн, а впоследствие въпросният лек автомобил е ударил и джип.

Макар по превозните средства да е имало сериозни щети, деветимата участници в произшествието са се разминали без сериозни травми.

Новината бе потвърдена от говорител на Хари Кейн, който само поясни, че децата са били откарани в болница за рутинни прегледи, каквато е процедурата при подобни инциденти. В момента на инцидента съпругата на Кейн и най-малкият им син, роден през миналия август, са били у дома си.

Хари Кейн веднага е научил за инцидента и въпреки неприятните новини, той излезе на терена срещу Арсенал и дори успя да се разпише от дузпа, а това бе негов гол №15 срещу този опонент.