Аржентинските герои, спечелили световната купа, се прибраха към хотела си в Катар със стил, подобаващ на едни шампиони.

Организаторите бяха подготвили специален автобус на два етажа, класически начин за празнуване, какъвто сме виждали от десетки клубове из Европа.

Возилото бе специално брандирано в цветовете на Аржентина, а още по екипи и в страхотна еуфория, Меси и компания нямаха търпение да продължат празненството.

ГАЛЕРИЯ ВИЖТЕ ТУК >>>

Разбира се, изключвайки тълпите аржентинци, които чакаха своите любимци точно пред стадиона, останалата част на шествието не бе от най-впечатляващите, що се отнася до хора по улиците.

Със сигурност гледките при пристигането в Буенос Айрес ще са далеч по-впечатляващи, но и прибирането директно от финала бе интересно.

Снимка: Getty images

Домакините бяха подготвили и няколко духови оркестъра, които спомагаха за обстановката, но все пак рехавото фенско присъствие бе пресъздаде шампионски парад в истинския смисъл на думата.

Това обаче и за миг не помрачи настроението на аржентинските играчи, които не спряха да пеят и да се редуват кой ще вдигне трофея от покрива на автобуса, докато останалите го снимат.

Забава, която започна с последния съдийски сигнал, пренесе се и в съблекланята, по пътя към хотела и в хотела, а най-грандиозната част е запазена за Буенос Айрес.

Снимка: Getty images