Талантът на Черно море - Велислав Василев, е бил жертва на побой от охранител във варненска дискотека, съобщи самият играч.

Още по-големият абсурд е, че Василев е бил жертва на агресията в следствие на грешка, като охранителят го е объркал с друг младеж.

Поне според думите на Василев, който през миналата година бе част от младежкия национален тим на България, охранителят без причина е започнал да го дърпа към изхода, а след това го е ударил в носа.

Пред "Варна спорт" Василев, който през този сезон има 17 мача за Черно море разказа:

"Бяхме се събрали с приятели в една от дискотеките в града. В някакъв момент до мен се приближи един от охранителите в заведението, хвана ме за ръката и започна да ме дърпа към изхода. Единственото, което ми каза бе - "На теб колко пъти ще ти обяснявам да не се облягаш на масата". Изобщо не разбрах за какво става въпрос и в момента, в който се дръпнах да ме пусне, получих удар в дясната скула.

След като паднах на земята усетих ритници. В някакъв момент ме вдигнаха и отново ме повлякоха към изхода. Докато ме влачиха усетих как друг охранител, който беше до входа, ме удари с юмрук в носа. Не можах да се предпазя, тъй като ми държаха ръцете. След това ми се губи какво точно се случи.

Извадих си медицинско и ще ги съдя. Не е нормално това да се случва. Охранителите в заведенията са там, за да пазят хората и да предотвратяват конфликти, а не да ги създават".

Към момента не е ясно дали Василев ще е на линия за четвъртфинала от Купата на България срещу ЦСКА на 4 април.

21-годишният играч, който е юноша на Черно море, има 64 мача за клуба и е един от талантливите играчи, които школата на "моряците" произведе в последните години.