Коментари - Пребиха младежки национал в дискотека, оказало се по погрешка | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дебили,които се вживяват и бият хората.Объркали са го,ако са знаели кой е нямало с пръст да го бутнат. Да съдят шефовете им!Триглавия змей ТИМ направиха държава в държавата. Срамота! А съдебната реформа още я няма

не че оправдавам тоя селски бек, за който "титлата" Охрана в чалготека е приравнена на Господ, но чий го дири там това момче, което, за да е младежки национал, съответно има доста талант в него. не, че не трябва да се забавлява, ама малко тоя тип селски заведения може да ги ограничи точно заради такива "закъснЕли борци".

Мутрата-охеана е за разстрел,ама и футбалерчето не е никакъв талант национал-който ни хване ,ни бие...

После нали са му се извинили? Значи всичко е наред.

Ако отиде на опера или театър такова нещо НЕ МОЖЕ ДА МУ СЕ СЛУЧИ ! Гарантирам !!!

Дори и да не е грешка, кой им дава право да бият?Това в трудовата характеристика ли им пише?Такива заведения трябва да бъдат затваряни веднага. До кога мутрите ще диктуват законите?

Събери пари, направи си заведение, вложи труд и усилия да стане популярно. Когато почнат нафиркани и надрусани да ти гонят клиентите, да ти трошат заведението и да виждаш как си заминават инвестициите и труда ти, не само ще търсиш биеща охрана, ами сама ще ги налагаш. Тъй, че с тия милозливи рефрени нищо няма да направиш!

Има и нормални санкции за това- съд, забрана за посещение на заведението, изхвърляне от заведението .. защо да трябва да е бой?? Както виждате, мнението на охраната не е меродавно... А що за популярно заведение е тва, където си бият клиентите? Не бих им стъпила, колкото и популярни да са. Клета комплексарщина! А не е ли и малко двулично? По барове и дискотеки ги наливат до припадане, после се жалват, че им дразнели клиентите. Колкото до случая... ОБЛЕГНАЛ се бил на масата??? Причина за побой????

Не разбрах, какво означава това: Бил се облегнал на масата? Предпоставка за побой ли?

Не всяка батка става за охранител. Лошото е, че държавата не е достатъчно строга с лицензирането на фирмите и те наемат всякакви боклуци.

Битите в заведение НИКОГА не са по погрешка!

аа, не са го объркали! не е ясно какво е направил там, но е сигурно, че повече няма да го прави!

младежкото националче кво е дирило във чалготеката,и после що ни бият фарьорските острови

трупало е житейски опит! вече знае, че репликата "а бе ти знаеш ли кой съм аз" не върши никаква работа!

Ми бият ни щот немат дискотеки

Тия от "погрешката" да посетят затвора нарочно.