Неделната Гран при на Лас Вегас във Формула 1 ще е историческо първо състезание на тази писта, а страстите в Града на греха вече бушуват. Дотолкова, че две от местните ВИП компаньонки предложиха безплатен секс на пристигащите пилоти.

Адисън Грей и Алис Лотъл са звездите в каталога на Чикън Ранч - един от най-популярните публични домове във Вегас.

Двете бяха категорични, че обявяват промоция - безплатни ласки за всички, които търсят начин да разпуснат след слизането си от състезателните болиди.

Разбира се, трябва да се направи важно уточнение - във Вегас проституцията е съвсем легална, така че мераклиите за грехопадение не трябва да се притесняват от санкции.

Новината от Вегас безспорно е свеж полъх в зажаднелите за красиви дами фенове на Формула 1, които от 2018 година страдат, тъй като шефовете премахнаха горещите момичета от шоуто на стартовата решетка преди състезание.

Пуританите категорично са против керванът на Формула 1 да спира в Града на греха, още повече, че това ще е трети старт в САЩ само за настоящия сезон.

Чуха се и опасения, че се очакват температурни рекорди по студ.

Но пък ако на някой от пилотите му е студено, вече поне ще знае как може да се сгрее - госпожица Грей и госпожица Литъл ще се погрижат...