Специалистът обясни, че много брак е имало в играта на "Левски", като допълни, че много от играчите не са спазили тактическата дисциплина.

"Искам да се извиня на привържениците на "Левски" за безобразното първо полувреме. Трябваше да си подаваме топката по земя и да търсим празните пространства. Толкова елементарни голове допуснахме, не направихме нищо от това, което бяхме говорили. Не бих казал, че отборът е пренавит. Една част от играчите не спазват тактическа дисциплина, нещо, от което се оплакваше и Йоканович. Такъв двубой се играе с взаимна помощ, с взаимодействие между играчите", започна Здравков.

"Трябват строги правила, така се променят нещата. От първия момент знаех, че няма да е лесно. В момента има хора, които не правят това, което се иска от тях. Това не е професионализъм. Отбор трудно се вдига. Всички, които са в "Левски", трябва да осъзнаят какво е "Левски", сподели треньорът.

"Съвсем правилно е казал господин Батков, че спира финансирането, така и трябва. Трябва да се дава път на младите", завърши Здравков, цитиран от Гонг.