"Няма да направим компромис, днес имаме състав, готов да се бори докрай. Преди малко благодарих на всички момчета поотделно, някои бяха на инжекции. Трябва да им благодаря от името на ръководството и акционерите. Гордеем се с тях, гордеем се и с публиката. Това е една достойна публика. Затова казвам, че ЦСКА е институция, имаме хиляди верни фенове", започна Томов.

"Бих казал, че когато през 2008 година спечелихме 31-ва с 16 точки разлика, тогава с престъпление ни бе отнет лиценза и правото да играем в Европа. Аз бях изкупителна жертва. Не позволихме ЦСКА да бъде принизена, върнахме се. ЦСКА ще играем само за едно – шампионска титла. Ще имаме трудни съперници. Не трябва да се стига до крайности и подигравки. Един класически резултат 3:0 е напълно достатъчен срещу "Левски"".

"Предстоят най-важните мачове с "Лудогорец" и "Ботев Пловдив". Двойна премия има за този мач. Вчера им бе изплатена премията за "Литекс". Премиите в ЦСКА се изплащат. Не трябва да се подценява "Левски", въпреки днешната категорична победа", завърши Томов, цитиран от Гонг.