Добрата храна дава добра енергия и ми гарантира суперкондиция за самия мач, споделя волейболният ни национал дни преди мачовете от ЕвроВолей 2023 във Варна

Затова и Лидл България работи усилено, за да допринесе за рационалното хранене* на своите клиенти. Плодовете и зеленчуците в Lidl са горди носители на Qudal - отличие за най-високо качество на отдела за пресни плодове и зеленчуци във верига супермаркети в България. Неслучайно Лидл България e верен и устойчив партньор на волейбола у нас.

Решихме да попитаме някои от волейболните ни звезди какъв би бил техният суперотбор, съставен от плодове и зеленчуци, както и да споделят с нас любима и свежа рецепта. Днес говорим с 23-годишния ни национал Аспарух Аспарухов.

Аспарух, ако трябва да съставиш отбор от плодове и зеленчуци, кои ще са в твоя тим и какви постове би им дал?

Нека да са плодовете и зеленчуците, които обичам и от които най-много ям. Това са домати, краставици и салата айсберг. Айсбергът да бъде диагонал на разпределителя, краставицата да е централен блокировач, доматът нека бъде посрещач. От плодовете бих включил банани, малини и ябълки. Бананът нека е посрещач, малината да е либеро, а ябълката... ябълката на раздора (смее се), тя нека да е разпределител.

Кажи ни любимата си рецепта със свежи плодове и/или зеленчуци?

Много обичам да си правя смути от банани, ягоди и къпини. Слагам бадемово или нормално мляко, без други подсладители. Вкусно и зареждащо е!

Какво е твоето правило във волейбола, което води към победа?

По-скоро е повече от едно - дисциплина, себераздаване и упоритост до победа.

Имаш ли си ритуал преди мач?

Обичам да се зареждам с енергия. Хапвам плодове или плодови барчета за следобедна закуска преди мачовете. Добрата храна дава добра енергия и ми гарантира суперкондиция за самия мач.

Българските волейболисти определено са фенове на свежата и проверена за пестициди продукция. Затова успешното им партньорство им с Лидл България продължава. Ако вие пък сте фенове на волейбола, можете да си купите билети за груповата фаза от ЕвроВолей 2023 г. във Варна с 20% отстъпка до 11.09.2023 г. само с Lidl Plus.

За да го направите, влезте в приложението, вземете кода за отстъпка от меню "Още", секция "Партньори". После влезте в сайта eventim.bg и изберете мача, който искате да гледате. Въведете кода за отстъпка и натиснете бутона "Покажи промоция". Маркирайте желания брой билети и викайте за победа на нашите лъвове.

*А за да научите повече за Политиката за рационално хранене на Лидл България, посетете Политика за рационално хранене - Lidl Лидл България


Материалът е предоставен от Лидл.