Игралните зали и казина, с марката efbet отвориха врати отново на 1-ви март!

Oбектите на efbet ще работят с ограничено работно време от 06:00 ч до 23:00 ч в цялата страна. Това ще се случва при засилени противоепидемични мерки, съобразно нормативните разпоредби.

Тази година веригата efbet изненада своите клиенти с нова бонус игра, валидна за всички обекти под марката.

Освен колоритния начален бонус до 1000 лв., от който може да се възползва всеки нов посетител, efbet предлага и 1 200 000 лева всеки месец.

Бонусите са допълнителни и се падат на случаен принцип по време на игра в обектите на efbet. Общо сумите, които могат да бъдат спечелени в игралните зали и казина на efbet са, както следва:

• 145 печалби по 100 лв.

• 38 печалби по 300 лв.

• 11 печалби по 500 лв.

• 8 печалби по 1000 лв.

Това прави над 200 допълнителни награди всеки ден! Всеки клиент на efbet може да спечели някоя от дневните награди на минимален залог от 0.50 лв.

Компанията efbet разполагат с верига от казина и игрални зали в цялата страна, които се отличават с разнообразие от автомати за игра, приятна атмосфера, висококвалифициран персонал и редица локални джакпоти, уникални за всяка локация.

Повече информация за локациите и офертите във всяка игрална зала може да намерите на специалния сайт www.casinoefbet.com или като позвъните на място на посечните в сайта телефонни номера.

 

*В материала има продуктово позициониране