Любителите на този тип интерактивно забавление могат да се насладят на нова казино игра в платформата на най-големия игрален сайт у нас - WINBET. Това е заглавието Fruity Time, разработено от българския провайдър Amusnet Interactive. В следващите редове ще ви запознаем с най-важното, което следва да знаете за него.

Fruity Time - главни герои са плодчетата

Fruity Time е плодов слот на Amusnet Interactive, където играчите ги очаква близка среща с класически за ротативките символи като ягодки, портокали, сливи, грозде, диня и т.н. Налице са обаче и други добре познати елементи за този тип игри - барчета и камбанка.

Fruity Time се играе във формат с 6+1 рила, а начините за постигане на печалба могат да достигнат внушителните 200,704. Волатилността е между ниска и средна, а процентът на възвръщаемост е 96,46%. Максималната печалба при този вълнуващ слот може да достигне 6000 пъти направения залог.

Звездата играе ролята на уайлд във Fruity Time, като този символ се появява на рилове 2, 3, 4 и 5 и може да замени всички останали елементи в играта, но с изключение на скатера. Колкото до скатера, тук той е показан като зарчета и също се появява единствено и само на риловете между 2 и 5.

Във Fruity Time има режим на безплатни завъртания, който се активира в момента, в който успеете да изтеглите четири скатера. Ако успеете да стартирате врътките и повторно, тогава още 15 броя от тях ще ви бъдат начислени към оставащия ви брой. Любопитен факт е, че когато безплатните завъртания са активни, играта протича на различен комплект от рилове.

Една от интересните функции във Fruity Time е възможността играчът сам да си закупи безплатни завъртания. Стига да пожелаете, можете да се сдобиете с 15 на брой врътки.

Неизменна част от игрите на Amusnet Interactive е джакпот функцията Jackpot Cards. Тя представлява прогресивен джакпот в четири нива, отговарящ на видовете карти за игра - пика, купа, каро̀ и спатия. Достигнатата стойност на всеки един от джакпотите можете да видите по всяко време в горната част на игралния интерфейс. Функцията се активира на случаен принцип, а пред вас ще се покажат 12 карти, поставени с лицата надолу. Задачата пред потребителя е да отвори три карти от един и същи тип. Тогава той печели и съответния джакпот.

Във Fruity Time можете да се възползвате и от функция за удвояване на печалбата, стига тя да е по-малка или равна на 700 кредита. Тогава можете да избирате между черно и червено, а при успех ще удвоите последната си печалба.

Нов слот турнир с кеш награди в WINBET

През февруари WINBET изненадва потребителите си с нов слот турнир с кеш награди. Общият награден фонд на надпреварата достига 140 000 лева, а играчите ще могат да тестват късмета си върху 20 ротативки на Amusnet Interactive. Всеки потребител, който е направил залози за поне 10 лева на посочените слотове, ще получи една точка за дневното класиране. При всяко дневно класиране са отредени награди за общо 200 потребители на игралния сайт, равняващи се на стойност от 5000 лева.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

 

* съдържание на Winbet