От 20-ти ноември до 18-ти декември Катар става арена на битки между 32-та най-добри национални селекции, а малко след средата на последния месец за годината ще разберем кой ще е новият футболен крал.

Откриването на шампионата е с непредсказуемия сблъсък Катар - Еквадор, а по традиция efbet посреща поредното голямо спортно събитие с топ коефициенти и страхотни бонуси за спортни залози.

Откриването на Световното първенство по футбол

Програмата на Световното първенство по футбол 2022 стартира на 20-ти ноември и се очаква да станем свидетели на една от най-пищните церемонии в историята на футбола. До последно се пазят в тайна част от изпълнителите, но организаторите гарантират изключителни моменти както за присъстващите, така и за гледащите пред малкия екран.

Стартът ще бъде даден към 16:00 часа българско време.

снимка: efbet

Двубоят на откриването

За масовия футболен фен двубоят на Откриването със сигурност ще е особено интересен, защото селекциите и на Катар, и на Еквадор, са сравнително неизвестни за широката аудитория.

Въпреки статута си на домакин, арабската страна е своеобразен аутсайдер в първата среща, тъй като това е и първи мондиал за катарската селекция. Победа на домакините е оценена с коефициент 3.35* от efbet, докато триумф на южноамериканския представител е 2.45*.

Интересен факт е, че през последните няколко години Еквадор има нов прякор - "Краля на ремитата". Причината за това е, че отборът редовно прави равенства както с по-добри, така и с по-слаби отбори, а в последните си 11 мача момчетата на Густаво Алфаро имат 8 равенства. Този краен изход в дебютния мач на Мондиал 2022 е оценен с коефициент 3.15*.

Страхотни бонуси за Световното по футбол от efbet

През цялата 2022 година фокусът на efbet е върху бонусите и офертите, които предлага на своите клиенти. Изключение не прави и Световното по футбол, като платформата за спортни залози обяви още в началото на месец ноември два нови бонуса.

1500х50 лева всеки ден

Считано от старта на 11-ти месец, всеки ден (от 01.11.2022 г. до 19.12.2022 г.) efbet предлага награден фонд от 75 хиляди лева, като на случаен принцип раздава по 50 лева на 1500 клиента в сайта си (важат правила и условия).

Това означава, че до края на шампионата част от клиентите на efbet ще си разделят общо над 3.5 милиона лева, а това не е и единственото им предложение за Мондиал 2022.

снимка: efbet

И до 500 лева Cashback за Световното на efbet.com

В тениса има термин, наречен "щастлив губещ" - играч, който е загубил в квалификациите, но все пак влиза в основната схема заради невъзможността на друг състезател да участва. Втората оферта на efbet за Световното е със сходна логика, като определено ще се хареса на тези, които са имали малшанс по време на Световното.

В шест различни етапа клиентите, реализирали загуба с мачовете на Мондиала, участват в теглене на случаен принцип за "Cashback" на стойност 100% до 500 лева от реализираните загуби (важат правила и условия).

*Коефициентите могат да подлежат на промяна. Актуалните коефициенти могат да се видят непосредствено преди залог на платформата efbet.com