Рекордните 275 000 лв. достигна премията на ниво "Пика" в обединената бонус игра 4 Jackpots на игрални зали WINBET.

Тегленето на печелившите за тази седмица ще бъде тази вечер, сряда, 14 септември, от 22:00 ч., на живо във всички участващи в играта зали на WINBET в страната.

Премиите на останалите нива в играта също са примамливи: - на ниво "Купа" стойността на наградата е 10 000 лв., а на ниво "Каро" и ниво "Спатия" - по 5000 лв.

Най-голямата спечелена премия в обединената бонус игра 4 Jackpots досега е на стойност 100 000 лв. и зарадва клиент на компанията в Благоевград на 21 април тази година.

4 Jackpots е обединена бонус игра, в която участват активните клиенти на избрани зали WINBET в цяла България, които предпочетат да се забавляват със слот-игрите и рулетките на EGT. В играта има четири различни по стойност нива на премиите, като ниво "Пика" е с най-голяма стойност, а ниво "Спатия" - с най-ниска.

В зависимост от своята игрална активност, клиентите на игрални зали WINBET печелят талони за участие в разпределението на премиите в играта, което се провежда всяка сряда от 22:00 ч. в рамките на обединена бонус игра във всички участващи в промоцията игрални зали на "Казино Уин Бет" ЕООД.

Пълна информация за правилата и условията за участие в бонус играта 4 Jackpots е налична в игрални зали WINBET в цялата страна.


Материалът е предоставен от Winbet