През летния сезон параатлетът Християн Стоянов, европейски и световен шампион на 1500 м, който донесе на България и сребро от Токио през 2021 г., прибави към биографията си още няколко значими постижения - национален шампион на 1500 и 5000 м, както и личен резултат от 3,49,44 мин на 1500 м, което е и неофициален европейски рекорд и 2-ро най-добро постижение в света за всички времена при състезателите с увреждания.

Впечатляващата кариера на един от най-успешните ни атлети е само една от причините преди година той да бъде избран да се присъедини към групата от над 150 елитни спортисти от цял свят, подкрепяни от компанията за хранителни добавки Herbalife Nutrition. "Изключителното му представяне през последните няколко години, мотивацията и последователността му в това да преодолява трудностите по пътя към върха, както и стремежът му да поддържа здравословен режим на хранене и начин на живот бяха в основата на желанието ни да стартираме, а сега и да продължим партньорството си с Християн в дългосрочен план", споделят от Herbalife Nutrition.

снимка: Herbalife Nutrition

Според шампиона рецептата за постигането и надграждането на успехите в спорта включва няколко основни елемента - безусловната подкрепа на близките и треньорския екип, усилена работа, за да преодолееш собствените си граници, усърдие в тренировъчния процес и, разбира се, грижата за себе си отвъд пистата. "За мен последното означава да водя здравословен начин на живот, като особено важно е балансираното хранене. Именно затова да бъда посланик на Herbalife Nutrition не е обикновено партньорство между спортист и компания за добавки. Вече няколко години техните хранителни продукти са част от режима ми и мога да потвърдя колко добре се отразяват на тонуса и формата ми", казва Християн. В момента той се подготвя за активния есенен състезателен сезон и отново разчита на разнообразната гама от продукти, които Herbalife Nutrition му предоставя. Сред тях е и популярният въглехидратно-електролитен разтвор CR7 Drive. Той е съвременен спортен продукт, без никакви изкуствени подсладители, лек на вкус и по формула, осигуряващ три ключови компонента за добро представяне: подобрена хидратация, витамин В12, който допринася за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия. Продуктът е разработен заедно с футболната звезда Кристиано Роналдо, и допринася за поддържането на издръжливостта при продължително физическо натоварване, както и увеличава усвояването на вода по време на тренировка.

снимка: Herbalife Nutrition

Това партньорство отрежда на Християн място в група от повече от 150 спортисти и отбори от цял свят, които Herbalife Nutrition с гордост спонсорира. Някои от най-вълнуващите световни спортисти и отбори са посланици на марката Herbalife Nutrition. Те се доверяват на марката и продуктите на Herbalife Nutrition за поддържане на добрата си форма и консумират продуктите преди, по време и след тренировки и състезания като част от хранителните си режими.

Herbalife Nutrition (NYSE: HLF) е глобална компания, която променя живота на хората благодарение на хранителни продукти и бизнес възможност за своите независими дистрибутори от 1980 г. Компанията предлага висококачествени, подкрепени от науката продукти, продавани в над 90 държави от дистрибутори, които осигуряват индивидуален коучинг и подкрепяща общност, която вдъхновява приемането на по-здравословен и по-активен начин на живот. Чрез глобалната кампания на компанията за изкореняване на глада, Herbalife Nutrition се ангажира да допринесе за здравословното хранене и образование на общностите по целия свят.

За повече информация, моля, посетете: Herbalife Nutrition