WINBET ще бъде официален партньор на турнирите от веригата Max Fight Championship до края на 2023 г.

Любителите на спортните залози в България, ще имат възможност да поставят залози за срещите от програмата на турнирите MAX FIGHT , които ще бъдат предложени на сайта winbet.bg.

WINBET ще даде и възможност на всички любители на бойните спортове да спечелят билети за гала вечерите в специални игри, организирани в социалните мрежи.

Следващата бойна гала вечер, Мах fight 55, ще се проведе на 20 юли в Амфитеатър Арена в Свети Влас и ще включва схватки по правилата на ММА, бокс, кикбокс и муайтай, а до края на годината предстоят и MAX FIGHT събития в Пазарджик и София.

В програмата на бойната вeчер е завръщането на ринга на любимеца на феновете Симеон Кичуков - Симбата, записал не една знакова среща на ринга на MAX FIGHT, който ще се срещне по правилата на ММА с нидерландската звезда Аря Шейх. Българският боксьор в категория супер средна Здравко Попов ще се изправи срещу шведа Жан Рантанен, а своя дебют в професионалния бокс ще направи младежкият национал на България в тежка категория Кирил Борисов.

"MAX FIGHT боен Шампионат има за цел както развитието на професионалния спорт, така и подкрепата на подрастващите, които тепърва навлизат в елитния спорт. За това, всяко партньорство допринася именно за развитието на българските таланти, които от своя страна са настоящия и бъдещ имидж на страната ни", сподели президентът на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP, г- н Любен Джубрилов.

"За нас е удоволствие да бъдем официални партньори на MAX FIGHT CHAMPIONSHIP - една от най-реномираните и значими промоции в областта на бойните спортове в България. Считаме, че има много общо между целите на MAX FIGHT и нашите усилия в подкрепа на българския спорт и вярваме, че поставяме началото на едно наистина успешно сътрудничество.", коментира главният маркетинг директор на WINBET, г-жа Десислава Колева-Иванова.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

* съдържание на winbet