Преди всяко издание на вечното дерби между ЦСКА и "Левски" страстите по традиция се нажежават до червено (и синьо, за да има паритет), затова този епизод на SportCast e малко по-различен.

Водещият Деян Веселинов събра на едно място представители на два от най-популярните фенски медийни канала - Тодор от "CSKA Fan TV" и Филип от "Трибуна Левски".

Гостите споделиха изключително балансирани, компетентни и задълбочени виждания за случващото се в столичните грандове.

И се стигна до безпрецедентно обединение - и Тодор, и Филип са категорични, че неделното дерби ще завърши наравно.

Домакинът на дискусията пък отправи едно наистина любопитно предизвикателство - двамата да излъчат заедно сборен отбор от най-добрите сегашни играчи на ЦСКА и "Левски", който чисто хипотетично да се опълчи на Лудогорец за титлата.

След задълбочени дебати синьо-червената единайсеторка все пак беше окомплектована, но пък всички в студиото бяха категорични, че дори и в този си вид едва ли ще има шансове да спре похода на разградския тим към титлата.

И още - трябва ли Ел Маестро да бъде уволнен, как се справя Николай Костов като наследник на Мъри и какви са големите разлики в манталитета на двете агитки преди нареченото от гостите "тъжно дерби" - отговорите на всички тези въпроси може да видите в нетрадиционния, но супер любопитен епизод на SportCast преди най-големия мач в българския футбол: