Sofia Open продължава с пълна сила, а в днешния ден ще видим в действие и последните останали български участници. Става въпрос за две наши двойки, които все още не са изиграли мачовете си от първия кръг на надпреварата.

Това е Първата от тях е двойката ни Пламен Милушев и Радослав Шандаров, която имаше късмета да попадне в основната схема на турнира, макар първоначално да бе в списъка с резерви.

Причината бе в отказването на испанския тандем Мартинес/Мунар. Те обаче го направиха твърде късно и останалите резерви вече не бяха в София, заради което шанс получи българската двойка.

Те ще се изправят срещу Сантяго Гонзалес от Мексико и Алберто Молтени от Аржентина. Мачът е втори в програмата на корт №1, която започва в 12 часа.

Веднага след тях на корта ще излязат Димитър Кузманов и Алекс Донски, които ще играят срещу британския тандем Джони О'Мара и Кен Скупски.

Днес също така в действие ще видим миналогодишния шампион Яник Синер, който ще играе срещу Егор Герасимов, както винаги атрактивния французин Гаел Монфис, който ще играе срещу друг представител на Беларус - Иля Ивашка.

Ето и цялата програма за деня:

Централен корт от 12:00

Маркос Гирон (САЩ) - Алекс Де Минор (Австралия)

Джеймс Дъкуърт (Австралия) - Беноа Пер (Франция)

Ласло Джере (Сърбия) - Филип Краинович (Сърбия)

От 18:00

Иля Ивашка (Беларус) - Гаел Монфис (Франция)

Яник Синер (Италия) - Егор Герасимов (Беларус)

Корт №1 от 12:00

Джон Милман (Австралия) - Иля Марченко (Украйна)

Гонсалес/Молтени - Милушев/Шандаров

Донски/Кузманов - О'Мара/Скупски

Демолинер/Матос - Марах/Освалд

Ерлих/Инглот - Йебави/Миделкооп