Новият изпълнителен директор на Левски Павел Колев даде малко яснота около ситуацията при "сините" и разкри какви ще са другите ръководни промени освен неговото назначение и това на треньора Георги Дерменджиев.

Бившия заместник изпълнителен директор на БФС разкри подробности около това как ще се гради новата концепция при "сините":

"Бях потърсен от следващите собственици на Левски, така се промениха нещата. Ще разберете кои са след Общото събрание.

За нас е добре, че залагаме на българи, като цяло концепцията на Левски ще бъде да работи почти изцяло с български играчи и най-добрият вариант за тях ще е да има такъв треньор.

Сега виждам перспектива за Левски в бъдеще. Дерменджиев може да е спокоен, че ще си върши работата. Сериозни разговори сме водили само с него.

Договорът му е до края на сезона с опция за още две години. Раздялата със Стоянович е по взаимно съгласие. Разговаряхме с него, той се съгласи с нашите аргументи. Опасност за евролиценза няма

Левски винаги е бил силен, когато гръбнакът е бил от родни играчи. Ще се опитаме да върнем това време, но ще отнеме време

До края на този сезон вероятно няма да има спортен директор. Ще търсим човек за тази позиция. Дали ще е спортен директор или главен скаут, ще видим."