Преди дни Горан Иванишевич разкритикува стратегията на Григор Димитров в мача с Новак Джокович, като заяви, че българинът е играл твърде малко къси топки и с Валверду са изградили грешна стратегия, въпреки лошата подвижност на сърбина.

Хърватският треньор се е притеснявал най-много по време на мача с Димитров, но едва ли не му благодари, че не е играл по правилния начин.

Изглежда, че думите му са засегнали наставника на българина Даниел Валверду, тъй като той отговори с ироничен пост в Туитър.

Първоначално венецуелецът се усъмни, че Горан Иванишевич е казал именно това, но в последствие се убеди, че думите не са извадени от контекста.

Ден по-късно публикува видео с най-добрите точки на Новак Джокович в турнира, като за №1 е посочена такава срещу Григор Димитров.

В разиграването сърбинът се движи изключително бързо, въпреки че е разкарван по двата ъгъла на корта и в крайна сметка печели разгираването. Валверду написа, че Джокович се движи като газела, въпреки контузията.

"Най-добрата точка на турнира е срещу Григор Димитров. Движи се като газела. Аплодисменти Горан. Поздравления за нивото на Ноле в тези 12 мача в Австралия. Даде само два сета", написа Валверду с емотикони за ръкопляскане, включвайки хаштаг "стратегия с къси топки".