Камерите и фотообективите не спираха да търсят в публиката на двата мача на Русия на Мондиала едно лице (и не само лице). Русокоса фенка с две знаменца на страната-домакин позираше в трибуните, а името бързо бе разкрито, след като снимките обиколиха вестници и сайтове по света.

Наталия Немчинова стана звезда за няколко дни, след като бе мишена на видеа и снимки по време на мачовете Русия - Саудитска Арабия (5:0) и Русия - Египет (3:1).

Снимки: Getty Images

Славата обаче има доста лица, особено във времената, когато водопади от информация са достъпни с един клик на мишката в интернет.

Оказа се, че Наталия е звезда от сайтове за възрастни, позира за снимки, а участва и в порно филми. Подвизава се и с името си, което руските медии научиха от самата нея след мача с Египет, но и с артистични псевдоними като Ейша, Аннабел и Делила Джи.

Както се казва - лоша реклама няма. Едва ли русокосата хубавица си е мислила, че никой няма да открие как изкарва парите си. Напротив - вероятно добре е знаела, че популярността, натрупана покрай най-голямото глобално събитие, ще увеличи драстично и последователите и в социалните мрежи, и репутацията, а и възможностите в бизнеса...

Снимка: Facebook