Денис Родман избухва и се разплаква по време на интервю за Си Ен Ен през 2018-а. Причината е, че двамата му най-добри приятели - Доналд Тръмп и Ким Чен Ун изглаждат различията помежду си.

Различия, които граничиха със заплахи за унищожаване на САЩ и Северна Корея с атомни бомби. Видеото с Родман стана популярно, защото е типично в негов стил: емоция, гротеска, алкохол, медиен спектакъл...

Както казва неговият бивш съотборник Майкъл Джордан - любопитното не е, че Денис Родман се появява някъде, а че го прави жив. Днес най-популярният играч от НБА през 90-те навършва 60-годишна възраст. Трудно е за вярване.

ВИЖТЕ СНИМКИ ОТ ЖИВОТА НА РОДМАН >>>

Баща му го напуска още когато е само на 3 години. Малкото момче израсва с майка си и двете си сестри, които не рядко го обличат като момиче, гримират го и го разхождат на високи токчета по улицата. Съотборниците му го бият, а той не може да се защити.

С ръст от 201 сантиметра той започва баскетболната си кариера в Оклахома и там някъде намира първия си истински приятел - Бърн Рич. Момче, което остава травматизирано, тъй като в инцидент убива най-добрия си приятел с пушка.

Рич се сприятелява с Родман и го приема в дома си, като в замяна бъдещата звезда работи от изгрев до пладне в градината му.

Родман е считан за един от най-добрите при борбата в историята на НБА, а освен това често нарушава всякакви физически закони. Лети с непонятна скорост и често скача в публиката в опита да запази в полето излизащата топка.

Играе за Детройт Пистън, където става два пъти шампион, Сан Антонио Спърс преди да стане истинска легенда на Чикаго Булс, където печели три титли. Избиран е два пъти за Защитник на годината и два пъти играе в мача на Звездите.

Родман имаше не само култова баскетболна кариера, но и любовна. Изживя връзки със сексимволите Мадона и Кармен Електра. Наскоро каза, че е спал с 2000 жени, като три пъти е счупвал мъжкото си достойнство.

В последните години е далеч от публичното пространство, но покрай него винаги е интересно.