17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха! Присмехулникът е преполял градинката доста, май... Детоксикация ти трябва, човече! Отмаряй! А Денис Родман е най-техничният и най-ексцентричният палячо в познатата ми баскетболна история. За женските му истории - вярвам! Но се чудя на жените - как могат да си лягат и да им е кеф с това грубо, нашарено, черно, еднокопитно животно???

Явно ти имаш други предпочитания къде да лягаш... :D :D :D

Денис Родман е икона в баскетбола от 80-те и 90-те.. Изключителен борец под коша, всеотдаен към играта и отбора, за който играе.. Освен това е и колоритен като човек и забавен.. Един от най-великите в историята на играта!

Като утрепят негър- маймуна като тоя Родман, хем РАЗЧИСТВАТ всякакви ВИРУСИ- Коронавируси, СПИН, Ебола, Африканска Чума, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и САЩ. Ето как, и ние, българите и англичаните сме изтребвали такива ДЯВОЛ- маймуни.. Англичаните дори ЗАВЗЕХА половин Африка до 1960 г, когато са родени повечето от депутатите в парламента ни. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana А тоя ""Mockingbird"" , писал по- надолу е - или някъв турчин, негър или Предател- Пияница, Наркоман и Педдераз... Като поп Кръстьо, който го убихме.

само не ми е ясно как спиш нощем, като знаеш, че предците на всички ни са дошли от църната африка...

"момче израсва с майка си " боже боже неграмотници..

браточка, дрогата трябва да ви е враг нр.1. а не е. защо? защо погубвате младежта си? за пари? зеленото не си струва!

Искам бебе от Денис Родман.Дано ми даде и 1 милион долара да гледам бебето

a да и като цъкам по педераските комини, ппеш. пътеки, бусове и туби с бензин на гугъл педераската, дебилна цензура на масонско-педофилните сбърканяк-копелдаци.. за да им докажа, че не съм робот, като недоносника им от цензурата на биг брадъра! :-)))

денис, марhаба бе брато! аз плача само когато ми пускат на грамофона на "демократите" песента "балалайка" :-)))