Но ако попитате някой фен на "Арсенал" от кого очакват да го прави в следващите месеци, отговорът ще ви изненада.

Ако зададете въпроса за най-добрия от силните летни трансфери на "Интер", също ще чуете интересно име.

Или пък - кой трябва да е бъдещето на "Реал" след Кристиано. Или кой ще е лидерът на новото чудо на Висшата лига "Уулвърхемптън"?

ВИЖТЕ В ГАЛЕРИЯТА НЯКОИ ОТ МЛАДИТЕ ЛЪВЧЕТА, КОИТО ИСКАТ ДА ПРЕВЗЕМАТ ЕВРОПЕЙСКИЯ ФУТБОЛ ОЩЕ ТОЗИ СЕЗОН >>>

Отговорите на тези въпроси влизат в единение по един показател. Имената, които ще ви кажат, са на младоци. Нямат още 22 години, тоест - във възрастта до 21 са, която се смята за граница на младежките тимове (неслучайно тя е и посочена за тях).

През новия сезон ще изгреят хора, които вероятно не сте чували. Ще се докажат, утвърдят и подобряват други, които вече направиха първите си бойни кръщения по терените на големите европейски лиги.

Ще разберете кой е Лаутаро Мартинес, въпреки че цяла Аржентина от години говори за него.

Ще видите магиите на Рубен Невес, когото в Португалия сочат за следващ капитан на националния отбор, откакто сложи лентата в "Порто" едва на 17.

Ще видите пак голове на Уеа, легендарно име във футбола. Но това е синът му... Е, времето си лети, но генът явно е твърде силен.

Ето ги някои от младоците, на които да хвърляте по едно око. Ще ви изненадат, а поне половината от тях (ние залагаме дори на повече като процент) ще са звезди след изтичането на сезон 2018/2019 г. в европейския футбол.

ВИЖТЕ ГИ В ГАЛЕРИЯТА >>>