Световното първенство свърши - за едни триумфално, за други - печално, но футболът следва естествения ход, диктуван от календара.

Трансферният пазар тепърва ще се събужда, въпреки че вече имаме няколко големи сделки, а ударът на "Ювентус" с Кристиано Роналдо за 112 милиона евро отеква върху играта навсякъде по света.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯТА СЪС ЗВЕЗДИ, КОИТО МОГАТ ДА СМЕНЯТ КЛУБА ЗА ОГРОМНИ СУМИ, КАКТО И ДЕСТИНАЦИИТЕ ИМ >>>

Това е най-големият трансфер спортно-технически, маркетингово и като медиен отзвук, но се задават още десетина, които може да завъртят из центрофугата на футболния бизнес около милиард евро.

Еден Азар ("Челси") - вероятна дестинация "Реал"

Тази сделка изглежда много вероятна по две причини. Мадрид мисли за живота след Роналдо и му трябва поне една звезда имиджово и лидер на терена игрово. Азар е потенциален играч №1 в света, щом залезът падне над Кристиано и Меси.

Втората причина - самият белгиец иска промяна след 6 години в "Челси" и не крие, че му се играе в бялото на "Реал".

Евентуална стойност на трансфера: 165-185 милиона евро.

Неймар (ПСЖ) - вероятна дестинация "Реал"

За това се говори от поне 2 години, още преди бразилецът да замени "Барса" с Париж миналото лято срещу рекордните 222 милиона евро. Сега ситуацията изглежда назряла за сделка, а странното при нея е, че ПСЖ е готов дори да не търси печалба от нея. Защо ли?

Атаката има един утвърден и един нов лидер - Килиан Мбапе, който се очертава да е сензацията на световния футбол. И е напълно вероятно желанията на Мадрид и Париж да се срещнат за около 220 милиона.

ОСТАНАЛИТЕ ГОЛЕМИ СДЕЛКИ, КОИТО СЕ ЧАКАТ - В ГАЛЕРИЯТА НИ >>>