Името Жаклин Михайлов е мерна единица в българската спортна журналистика, а феновете у нас имат удоволствието да чуят какво има да каже в подкаста на Dir.bg - SportCast.

Водещият Деян Веселинов и Михайлов проведоха 90-минутен разговор в изобилие от теми на всевъзможна тематика - футбол, залози, професионален път, приятелства, кулинария и дори театър.

Нямаше как да не бъде зачекната и още прясната смяна на президента на Българския футболен съюз. Жаклин посочи, че изборът на Георги Иванов за кандидатура от сегашното статукво е много изненадващ, но не и самото спечелване на вота.

"Аз затова съм втрещен. Това е въпросът на въпросите. Как те не можаха да намерят някой по-мек, по-интелигентен, по-образован, по-представителен и накрая опряха до него?", каза озадачен журналистът.

Той отбеляза и четири неща, които задължително трябва да се променят чрез централата - мандатност, прехвърляне на всичко на Професионалната футболна лига, телевизионните права и конкуренцията в първенството.

Позволи и да се пошегува, като за него добър кандидат за президент на БФС би бил актьорът Калин Сърменов.

Жаклин не пропусна да говори и за голямата си футболна любов - националния отбор на Германия. Посочи какви са перспективите за триумф на предстоящото домашно Европейско първенство и кои двама играчи трябва да играят във всеки мач без да бъдат сменяни.

По тази и още много теми вижте и чуйте разговора във видеото.