Стойчев говори на пресконференцията след успеха с 3:0 над Испания, след което нашите си осигуриха среща с Германия в събота, на полуфиналите. Финалът на Олимпийската квалификация в "Арена Армеец" пък е в неделя.

"Не искам да се заблуждаваме, отборите, които ще срещнем утре и вдругиден, ще са много по-различни от тези в групата. Но ако не вярвах, че България ще играе финал в неделя, нямаше да съм тук и вече отдавна щях да съм си тръгнал. Дори и не мога да си помисля такова нещо, защото ще го предам на момчетата", заяви Радостин Стойчев.

"Днешната победа над Испания беше предвидена. Но държахме на нея, искахме да завършим групата с победа. Но играхме срещу един отбор, който е много добре при началния удар и посрещане. Все пак закономерно затворихме мача с 3:0", каза още селекционерът на България.

"Утрешният мач с Германия ще е нещо съвсем различно – те не са силни само на начален удар, а и посрещане. Трябва да забравим всички победи в групата, защото ни очакват много различни мачове. Сега ни остава да възстановим играчите възможно най-бързо, а утре да дадем максимума от себе си", добави Радо Стойчев, цитиран от Гонг.