Волейболният Хебър направи най-слабия си мач от груповата фаза на Шампионската лига и бе победен лесно от германския Берлин Волейс - 20-25, 16-25, 20-25.

Двубоят не успя да стигне дори до час и половина като продължителност, а някаква интрига имаше само около средата на първия гейм.

Развръзката - в този сценарий, сякаш идва малко неочаквано. Точно срещу Берлин бе най-силната игра на Хебър този сезон в турнира. През ноември българският първенец загуби като гост с 2:3, но водеше с 2:0 гейма и докосваше победа в групата.

ВИЖТЕ РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА>>>

Вместо това - пет от пет поражения за състава от Пазарджик, който е последен и няма никакви шансове да продължи в надпреварата. Остава още един двубой за тима на Камило Плачи - на 25 януари като гост на Халкбанк (Анкара).

Пълният с чужденци (11 в състава) отбор от Германия предприе истинска наказателна акция, като особено във втория и третия гейм разликата в класите дойде най-вече от блокадата и посрещането.

Атаката на Хебър изобщо не работеше, което сякаш укроти ентусиазма и в залата.

За първенеца ни предстои финален турнир за Купата на България, преди да иде в Турция за заключителната среща - вече без значение от негова гледна точка - от групата в Шампионската лига.