Легендата Матей Казийски коментира бъдещето си и това дали ще се завърне в националния отбор по волейбол. 38-годишният ветеран изведе Тренто до пета титла на Италия, като това бе прощален подарък за отбора, в който постигна най-големите успехи в кариерата си, защото през есента ще заиграе за друг тим от местния елит - Милано.

Посрещачът попадна в списъка с извикани от Пламен Константинов волейболисти, но все още не е казал дали ще откликне на поканата, след като не е играл за странат от 2012 година насам.

"Сега след празненствата и други събития, обяди, срещи, ще седна да помисля и на спокойствие да взема решение. Към момента още нямам такова. Мисля си, имам си колебания. Нямам точна идея, че днес клоня в тази или в онази посока", заяви Казийски в интервю за "Тема Спорт".

"До голяма степен зависи от това как се чувствам и какво искам да направя. Има неща, които съм искал да направя и не съм ги направил, но не го определям като несвършена работа. Каквото е трябвало да направя, съм направил", казва още той по темата "национален отбор".

Матей бе част от отбора на страната ни, спечелил бронзов медал на Мондиал 2006 в Япония, а шест години по-късно напусна селекцията заради конфликт с ръководството на федерацията.