Волейболният тим на Левски привлече играч с изключително богата на успехи кариера. 34-годишният Игор Юдин ще подсили селекцията на "сините". Той играе на поста посрещач, роден е в Русия, но емигрира с родителите си в Австралия, когато е в ранна детска възраст.

Играл е за националната селекция на "кенгурата" в периода 2004-2013 година. Азиатският шампионат е първият турнир, където той взима отличие, а през 2007 година печели надпреварата.

През 2012 година участва на олимпийските игри в Лондон, където със съотборниците си отпадна още в груповата фаза, след като спечели само два мача. Любопитно е, че австралийците бяха в една група с нашите национали, които спечелиха срещата между двата отбора категорично с 3:0 гейма.

Юдин е бил два пъти шампион на Полша с отбора на Ястрежебски Венгел (2009) и (2010 година).

Големият триумф в кариерата му идва през сезон 2017-18, когато постига требъл, играейки за Зенит (Казан). Тогава отборът триумфира в първенството на Русия, Шампионска лига и Световното клубно първенство.

През 2013 година Юдин получава руско гражданство и записва няколко срещи за тима на "Сборная". Последно е играл в състава на полския Висла (Бигошч).